Flirc USB (v2) - Use any Remote with your Media Center

Rating: Not Rated Yet
Availability: out of stock 0 item(s)
Product Code:FL-0002

Product Dimensions and Weight

Product Weight: 0.1500KG
22,50 €
Sales price without tax 18,15 €

Description

Flirc USB (v2) - Use any Remote with your Media Center

Το Flirc σας επιτρέπει να συνδέσετε οποιοδήποτε τηλεχειριστήριο με τον υπολογιστή σας ή το media center (συμπεριλαμβανομένου του Raspberry Pi!), απλά περιηγηθείτε μέσα από την απλή εφαρμογή αντιστοίχισης και τελειώσατε. Χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο σας χωρίς κάποιο πρόσθετο λογισμικό σε οποιοδήποτε μηχάνημα με Flirc

Το Flirc "μαθαίνει" από οποιοδήποτε τηλεχειριστήριο και δεν νοιάζεται για τα διαφορετικά πρωτόκολλα. Απλά περιηγηθείτε μέσα από την απλή ρύθμιση - ταιριάζοντας μεμονωμένα κουμπιά με τα «Media Centre Buttons» και τελειώσατε.

Είναι βασικά ένας universal δέκτης IR, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε τηλεχειριστήριο που επιλέγετε, παλιό, νέο ή Universal! Το καλύτερο για το Flirc είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως ένα πληκτρολόγιο, έτσι κάθε media center εφαρμογή το καταλαβαίνει χωρίς οδηγούς

Απλή ρύθμιση

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή πολλαπλών πλατφορμών για εύκολη αντιστοίχιση μέσω τηλεχειριστηρίου. Σετάρετε ένα κουμπί κάθε φορά, μέχρι να συνδεθεί το τηλεχειριστήριο. Συνδέστε οποιοδήποτε κουμπί τηλεχειρισμού με οποιοδήποτε κουμπί στο πληκτρολόγιο και χρησιμοποιήστε τα ενσωματωμένα προφίλ εφαρμογών για εύκολότερη ρύθμιση.

Εφαρμογή γραμμής εντολών

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή γραμμής εντολών πολλαπλών πλατφορμών για τον πλήρη έλεγχο και διαμόρφωση του Flirc σας. Η εφαρμογή γραμμής εντολών, μπορεί να κάνει ό,τι μπορεί κάνει το GUI.

Αναστολή ή Αφύπνιση στον υπολογιστή σας

Συνδέστε το κλειδί αναστολής και αφύπνισης με οποιοδήποτε κουμπί του τηλεχειριστηρίου για πλήρη έλεγχο του media center σας. Εφόσον το motherboard υποστηρίζει ξυπνητήρι σε USB, είστε ένα κλικ μακριά.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, επαναφορά και κοινή χρήση

Η διαμορφωμένη αντιστοίχιση αποθηκεύεται στη συσκευή σας, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ή να την μοιραστείτε με τις Cross platform εφαρμογές μας.

Προηγμένη διαμόρφωση

Επειδή το Flirc λειτουργεί ως πληκτρολόγιο, το γραφικό περιβάλλον σας επιτρέπει να αντιστοιχίσετε οποιοδήποτε κουμπί του τηλεχειριστηρίου με οποιοδήποτε πλήκτρο του πληκτρολογίου. Εκτελέστε scripts, εκκινήστε εφαρμογές, όλα με ένα μόνο κουμπί τηλεχειρισμού.

Reviews

Last Reviews

There are yet no reviews for this product.
Now please write a (short) review....(min. 100, max. 2000 characters)
First: Rate the product. Please select a rating between 0 (poorest) and 5 stars (best). Rating:
Characters written: